Fixa naglarna till festen

Snyggt fixade naglar är värt lika mycket som en häftig accessoar. Kan du fixa det själv eller går du till en salong före festen för att försäkra dig om att det blir bra. Om du gör det själv, se då till att du använder produkter av högsta kvalitet. Du kan lätt skaffa det du behöver på nätet.

Ett stort halsband är alltid rätt, dessutom gärna med matchande örhängen. En som går före med det är kronprinsessan Victoria. Det bästa med sådana accessoarer är att de kan vara bijouterier vilket dessutom inte är särskilt dyrt. Bland de mest uppseendeväckande Bijouterier som trendar just nu enligt tidningen Elle är gigantiska örhängen med mycket glitter.

Nu då det går mot sommar så är väl festklänningen en sommarklänning. Håll med om att somriga klänningar är roligare jämfört med mörka tillknäppta vinterklänningar. Ett skäl kan vara att vi är gladare den ljusare årstiden. Färgglatt, mönstrat och gärna broderat är vad som gäller till sommaren. Tvärtemot vad man kan tro så går dessa sommarklänningar lika bra att använda på kontoret till vardags. Det gör definitivt sommargarderoben mer prisvärd och användbar.