Dags att fria till din älskling?

Statistiken säger att den bästa åldern att gifta sig är mellan 25 och 34. Oavsett hur gammal du är har du bara chans till ett lyckligt äktenskap om du faktiskt gifter dig. Så vad väntar du på? Passa på att fria i din finaste festklänning.

Gör upp en plan

Fundera på vilket sätt din partner vill bli friad på. Det är viktigt att den här stunden är anpassad efter den personens önskningar. Även om din största dröm är att bli friad till på en fotbollsmatch så behöver det inte innebära att din partner känner likadant. På nätet finns det inspiration att hitta. Se till att klä dig romantiskt så att chansen till ett ja ökar - det är nu den finaste klänningen i garderoben ska plockas fram.

Köp en ring

Dessutom behöver du införskaffa en ring. Du avgör själv om du vill köpa en ring till dig själv också eller om du nöjer dig med en till din partner. Det finns såklart traditioner men i dagens moderna samhälle gör du som du vill. Ta en titt här för fina ringar. På den hemsidan går det även att köpa matchande smycken för ett extra lyxigt frieri. Mät en ring som din partner redan äger för att ta reda på rätt storlek utan att avslöja dig.