Bekväm under klänningen

Att klä sig bekvämt även vid festliga tillfällen är viktigt. Vem vill ha en trosa som skaver eller strumpbyxor som inte sitter som de ska. Det gäller att man väljer rätt när det gäller att vara bekväm under klänningen. Från BH och ner till tårna.

Om man klätt upp sig och väljer att använda den finaste festklänningen då man ska gå på fest så gäller det att planera och se till att skaffa sig de underkläder som man vet inte skaver och som gör hela kvällen till en fest och att du känner dig bekväm under din vackra festklänning. På nätet så kan du hitta det som du behöver. Exempelvis strumpbyxor som glider ner i tid och otid. För dig som har riktigt långa ben så kan extra höga strumpbyxor vara det som du ska använda dig av. Dessa ger dig också ett extra stöd för din mage och rumpan.

Det är också viktigt att välja bomullstrosor som sitter bra och inte skaver överhuvudtaget. En BH utan axelband kan vara bra att skaffa sig om man har en klänning utan axelband. Om det är en klänning med riktigt djup urringning och inte väljer att använda dig av BH så finns det brösttejp som kan hålla din bröst på plats. Det finns sömlösa underkläder som gör att dessa inte sömmar eller streck syns under din klänning. Ett annat trick som du kan använda dig av är dubbla trosor. Dra på dig ett par trosor till över dina strumpbyxor så slipper du att dessa glider ner.